Järjestä nyt ajankohtaiset Star Wars -teemajuhlat ja askartele upeat tähtiensota terrariot!

Upeat ystävämme Ranskassa, julkaisivat blogissaan ihania DIY -ideoita tyylikkäisiin Star Wars -juhliin. Yhdistämällä mustaan ja valkoiseen metallivärejä ja muutaman minimalistisen vinkin juhlan teemasta annat mielikuvitukselle tilaa ja järjestät juhlat sankarille iästä piittaamatta!

Runsaasti mustavalkoisia kattausttuotteita löydät kootusti Pop up kemut -verkkokaupasta


Ohjeet Star Wars mini -terrarioihin löytyvät My Little Day:n blogista. Blogia julkaistaan ranskan kielellä, joten ohessa kuvia ja lyhyt käännös ohjeista.

Terrarion tekeminen on mahtavan hauskaa puuhaa! Se alkaa aina tarvikkeiden hankinnasta ja siihen voi osallistua koko juhlaseurue. Terrarion rakentaminen on myös hauska aktiviteetti kaverijuhlilla. Silloin voitte sankarin kanssa etukäteen hakea materiaalit askarteluja varten metsästä ja toteuttaa terrarion kertakäyttöastiaan tai edulliseen lasiin, jolloin jokainen juhlavieras voi viedä rakennelman kotiin mennessään.

Tarvitset:

– Lasiastian (ja kannen)
– Materiaaleja terrarion täyttämiseen: hiekkaa, oksia, lehtiä, kasvien osia, kiviä
– Minifiguurin (esim. lego-hahmon)

R2D2 -terrario

Darth Vader -terrario

My Little Day:n blogista löytyy myös hauska ohje ja tulostettava arkki, jolla yksiväriset paperimukit muuntuvat hauskoiksi Star Wars -hahmoiksi.


Yksiväristen kattaustuotteiden tuunaaminen käy näppärästi myös tarroilla ja etiketeillä. Laajan valikoiman erilaisia teemajuhliin sopivia etikettejä löydät kaupastamme. Tätä teemaa varten suunnittelimme aurinkokunta -tarrat (popupkemut-aurinkokunta_tarrat_40x40), jotka voit käydä lataamassa oheisesta linkistä veloituksetta omaan käyttöösi!

Ostoskorisi on tyhjä