Julkaistu 26.05.2016

Viidakossa suhisee

Hyppää juhlatrendien huipulle ja järjestä tänä kesänä mukaansa tempaavat viidakkoaiheiset juhlat. Viidakossa seikkailevat lapsen lempieläimet ja tallustaahan siellä pandakin. Paperisista lehdistä tehdään nyt bacdroppeja, eli taustakoristeita tai juhlapöydän somisteita. Lataa ja tulosta lehdet omiin askarteluihin ja pandanaamari juhlakansan askarreltavaksi.


Pöytään on katettu kakku ja pieniä herkkuja juhlijoille. Tarjoilut on hauska suunnitella juhlien teemavärejä mukaillen. Me katoimme pöytään Lemon Curd -täytekakun, raikasta smoothieta, hedelmiä ja tietenkin mustia lakuja. Myös Macarons -leivoksia voi ostaa tai valmistaa juuri juhliin sopivissa väreissä.

Täytekakku on koristeltu Panda -teeman tarroilla ja muilla juhlakaupastamme löytyvillä tarroilla, jotka on kiinnitetty grillitikkuihin. Teematarroille teet helposti kaikkiin tyyleihin sopivan kakun koristeen.

Lemon Curd -täytekakku tehtiin helposti valmiiseen kakkupohjaan. Täytteenä Lemon Curd -tahnaa, sekä sitruunalla maustetusta tuorejuustosta, mascarponesta ja kermavaahdosta tehty vaahto. Kakku kostutettiin limemehulla ja koristeltiinkin samalla tuorejuusto/kermavaahdolla, joka värjättiin vihreällä elintarvikevärillä sopivan vihreäksi. Kakun päälle ripoteltiin lakuja ja valkoisia toffeepalloja ja reuna viimeistletiin lime-viipaleilla. Kakun valmistamiseen meni noin 30 minuuttia. Jes!

Kattaukseen valittiin viidakkoteeimaiset paperilautaset ja bambulautaset, sekä puiset aterimet. Lapsille varattiin panda-aiheiset naamarit, joiden askarteleminen on yksi juhlien ohjelmanumero.

Voit ladata Panda -naamarit tästä ja tulostaa ne itse tai tilata valmiit tulosteet verkkokaupastamme. Käytä naamareiden tulostamiseen jämäkkää paperia. Naamarin askartelemiseen tarvitset vain liimaa ja sakset.

Erilaiset paperilehdet teet helposti tulostamalla ääriviivat suoraan valitsemillesi väripapereille. Voit myös tulostaa lehtien kaavat tavalliselle valkoiselle paperille ja leikata värillisiä kartonkeja kaavan avulla. Lataa viidakonlehdet käyttöösi tästä.

Ostoskorisi on tyhjä