Julkaistu 15.06.2016

Ihanat tallibileet

Heppaharrastajan unelmabileet järjestyvät kesäisissä tunnelmissa ulkona, kotipihalla, tutulla tallilla tai vaikka kesämökillä. Pop up kemujen uudet heppateemaiset tuotteet on toteutettu asiakkaiden toiveita kuunnellen. Teematuotteissa yksinkertaistetut hevospiirrokset saavat seurakseen laidunten kesäkukkaset. Teematuotteisiin on helppo yhdistellä sankarin lempivärejä. Teemaan sopivat vaaleanpunaisen eri sävyt, vihreän sävyt ja luonnon materiaalit.

Juhlateemaan sopiva noutopöytä on toteutettu yksinkertaisin kesäisin eväin. Tällä kertaa pöydästä ei löydy makeaa kakkua ollenkaan, vaan pöydän kruunaavat rennolla otteella toteutetut voileipäkakut. Voileipäkakut valtaavat taas tilaa juhlakattauksissa ja tietenkin me halusimme kokeilla miten syntyy leipäkakku Pop up kemujen tapaan.

Unohdimme 80-luvun muodot, muotit ja täytteet. Leipäkakut toteutettiin täytekakkumaisesti pyöreisiin vuokiin ja kerrostettiin kauniisti kauden raikkaimpia kasviksia hyödyntäen. Kerrostettu kakku on herkullinen ja rento, ilman kuorrutettakin niin kivan näköinen, että pienempi kakku päätyi pöytään nakukakun tapaan. Ohjeet voileipäkakkuun löydät erillisestä postista.

Kakkujen lisäksi pöytään katettiin suuri kulho vaahtokarkkeja, naposteltavaksi herneitä ja raikkaita juomia. Pullojen alkuperäiset etiketit peitettiin Hepat-teemapaperin kukkakuosilla. Teemapaperi on monikäyttöinen koristelijan unelma, jonka toiselta puolelta löytyy kukkakuosi ja toiselta osat kauniiden palkintorosettien tekemiseen. Vaikka rosetin tekeminen vaatii hiukan sorminäppäryyttä ja parhaassa tapauksessa myös kuumaliima on tämä askare kaiken vaivan arvoinen. Kauniit rosetit voi hyödyntää koristelussa tai antaa vaikka kaikkien juhlavieraiden askarreltavaksi. Kun kiinnität rosetin taakse rintaneulan, saavat kaikki vieraat kauniin muiston juhlista mukaansa.

Näin teet palkintorosetin:

  • Leikkaa kaikki osat ääriviivoja pitkin irti arkilta.
  • Tee haitaritaitos raidallisiin osiin, jotka muodostavat rosetin ympyrän. Tee taitos joka toisen raidan kohdalle.
  • Kiinnitä raidalliset kappaleet toisiinsa (tarvitset pitkän kappaleen, jotta rosetista muodostuu halutunlainen ympyrä).
  • Levitä rosetti ympyrän muotoon ja levitä liimaa keskikohtaan. Paina ympyrän muotoinen kappale rosetin keskelle ja asettele rosetin taitokset.
  • Kiinnitä liehut liimalla rosetin taustapuolelle.

Kattaus toteutettiin yksinkertaisesti palmunlehtikulhoilla, Heppa -aiheisilla paperilautasilla ja vaaleanpunavalkoraidallisilla paperimukeilla. Pienet vihreän sävyiset muffinivuoat toimittavat karkkikippojen virkaa. Hepat -teematuotteisiin sopivat täydelliset kedon kukkaset. Juhlapöydän katseenvangitsija on suuri kukkasin koristeltu heliumpallo ja lautaseinään on teipattu Hepat -viiri.

Tutustu uutuusteeman ja tilaa omat suosikkisi verkkokaupasta.

Iihania kemuja!

Ostoskorisi on tyhjä