​Pop up kemut -lapsikuvaus tarjoaa ikimuistoisen mahdollisuuden ikuistaa perheen pienimpiä esimerkiksi syntymäpäivän kunniaksi. Kuvauksiin ovat tervetulleita kaikki taaperoikäiset lapset sisaruksineen.

Teemakuvausten ideana on tarjota sellaiset puitteet, joiden luominen yksittäistä asiakaskuvausta varten tulisi turhan arvokkaaksi. Ihana fantasiamaailma, aiheineen vaihtelee kuukaudesta toiseen. Pyrimme järjestämään teemakuvauksia eriliaisilla aiheilla kerran kuukaudessa.

Kuvauksen lavasteet rakentaa ja suunnittelee Pop up kemujen Noora. Pop up kemujen lisäksi Noora työskentelee mainosvalokuvauksen, kuvausjärjestelyjen, stailauksen ja markkinointiviestinnän parissa. Setin teknisestä tuotannosta, kauniista valaistuksesta ja valokuvauksesta huolehtii 624 to Images and Beyond -studion Janne, joka on vastannut Pop up kemujen tuote- ja fiiliskuvista yrityksen alusta alkaen. Jannella on vuosien kokemus ammattivalokuvaajana ja hän työskentelee päätoimisesti valokuvaajana erilaisten yritystoimeksiantojen parissa.

Upea studiotila Helsingin telakkarannassa ja ammattikalusto takaa teknisesti laadukkaan lopputuloksen. Ihana studiotila on kuvausten ajaksi jaettu kahteen osaan. Tarjoamme kuvaukseen tuleville, vuoroaan odottaville lapsille ja heidän perheilleen viihtyisän oleskelualueen ja lapsivieraille aina myös tarjoilun! Kuvaus tapahtuu suuresta studiotilasta erotetulla alueella, jossa kuvattava ja valokuvaaja saavat työrauhan. Kuvauksen jälkeen kuvavalinnat tehdään yhdessä asiakkaan kanssa! Yhteistyössä valitut kuvat takaavat tyytyväisyyden ja nopeuttavat kuvien jälkikäsittelyvaihetta, eli kuvaoriginaalit toimitetaan asiakkaille aina viikon sisällä kuvauksesta.

Paikka kuvauksiin lunastetaan aina etukäteen verkkokaupan kautta. Palvelutuotteista löydät aina ajankohtaiset kuvaukset. Kuvauksiin tuleville toimitetaan erikseen ohjeet viikkoa ennen teemakuvausta.

Mikäli sinulla on kysyttävää kuvauksiin liittyen ota reippaasti yhteyttä meihin info@popupkemut.fi tai soita Nooralle 050 351 2815.

Ostoskorisi on tyhjä