Julkaistu 19.05.2016

Ahoy Pirate!

Merirosvojuhliin ovat tervetulleita kaikki! Raikas ja reipas juhlateema on erityisen ajankohtainen nyt kesän kynnyksellä. Synttärit voi ulkoistaa rannalle tai mökin terasille yhtä hyvin kuin ne järjestyvät omassa kodissa. Klassisiin merirosvojuhliin somistetaan punaisella ja mustalla, mukaan voi lisätä ripauksen sinivihreää tai nauttia pelkistetystä mustavalkoisesta merirosvomeiningistä.

Juhlien suunnittelussa vauhtiin pääset tutustumalla Merirosvot -juhlateemaamme. Teemajuhlan alle on kerätty yhteen sopivia ja yhdisteltäviä juhlatuotteita, joista voit kerätä mieluisen paketin juuri teidän juhliinne. Tulostettavat tai valmiina tilattavat viirit ja tarrat soveltuvat teeman mukaiseen koristeluun.

Juhlien ohjelmanumerona voi järjestää aarteenetsintää kartan kanssa, tai täyttää vaikka ison sammion hiekalla ja piilottaa siihen pieniä yllätyksiä. Pienille juhlavieraille sopivat kotiin viemiseksi vaikka ämpäri ja lapio, erilaiset tatuoinnit, silmälaput ja huivit ovat myös edullisia ja helppoja teemaan sopivia pikkulahjoja, joita voi käyttää naamioitumiseen jo juhlien aikana.

Pop up kemujen Merirosvot -teemapaperin voi hyödyntää kattauksessa rullalla tai tablettina. Kaksipuoleisesta teemapaperista löytyy sekä kartta, että graafinen pääkallopaperi.

Vesimelonikakku, kultarahoiksi maalatut täytekeksit ja hain evillä koristellut muffinsit koristavat juhlapöytää h-hetkellä. Kakun koristeeksi sopivat mustavalkoiset kynttilät tai hauskat meren eläimet. Myös pikkulahjoiksi sopivat meren eläimet jatkavat leikkejään perheen lasten kanssa vielä pitkään juhlien jälkeen.

Kurkkaa myös kuinka valmistuvat karttapiirrustuksilla koristellut mokkapalat ja lisää ideoita juhlien tarjoiluihin pinterest-tililtämme.

Ahoy! Ja mahtavia bileitä, sekä hauskoja hetkiä niitä suunnitellessa!

Ostoskorisi on tyhjä